2009-03-10

Fortsatt planering

Från och med måndag v12, den 16 mars, så är det lektioner för hela klassen igen!

Du ska nu ha kommit igång med arbetet med "Inreda" och börjat skriva på rapporten (dokumentet där du lägger in bilder mm. på det du "köper". Under vecka 12 jobbar du vidare med det på måndag & tisdag, fredag jobbar du med uppgifter & frågor på kap 4 & 5.

>>>>
Nu på fredag, den 13 mars, har du som var sjuk har chans att skriva prov på kap.1&2 medan resten jobbar med sina projekt.
>>>>


På längre sikt planerar jag att vi ska ha ett prov på kap. 3 och 4 som handlar om att köpa varor och tjänster på Internet, preliminärt fredag den 27 mars.
Eftersom det handlar om det du övat på med "Inreda", så är det också den 27 mars du senast kan lämna in din redovisning av "Inreda".

Efter det är det dags att se på säkerhet på nätet (kap.5 + "surfa lugnt") och vilka regler och lagar som gäller för "livet på nätet" (kap.8) följt av ett prov på dessa kapitel.

Sedan avslutar vi hela kursen med ett nytt projektarbete där du ska göra en skiss på en webbutik och vad man ska tänka på när man planerar att starta en egen butik med försäljning via Internet (kap 6 och 7 i boken).